اش ساک
مواد لازم:
آب نارنج 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
نخود 250 گرم
گوشت گوسفندی تازه 500 گرم
اسفناج 2 کیلو گرم
سیر 1 عدد کامل
پیاز 1 عدد متوسط
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
ادویه خورشی به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا نخود را به مدت چند ساعت خیس کرده سپس با میزان لازم آب بجوشانید .در حین جوشیدن ، جوش شیرین را اضافه کنید تا پوست نخود جدا شود . بعد از نیم پز شدن ، داخل آب کش ریخته ، پوسته آن را جدا کنید . یعنی نخود نباید پوست داشته باشد. گوشت را خرد کرده همراه با پیاز تفت داده ، سرخ کنید فقط در حدی که بوی بد آن گرفته شود . نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه خورشی را اضافه کرده و حدود 2 تا 3 پیمانه آب به آن اضافه کرده ، اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود . در قابلمه ای آب ریخته ، بگذارید تا بجوشد ، آرد را با مقداری آب سرد حل کرده و در آب در حال جوش بریزید. و بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و در زمان جوش آمدن اسفناج، نخود و گوشت نیم پز را اضافه کرده ، بگذارید کاملا لعاب دهد و در حین پخت گه گاهی هم بزنید . نیم ساعت آخر پخت ، سیر داغ را به همراه آب نارنج به ساک اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر بریزید .
No comments:
Post a Comment